Categorieën
Geen categorie

4 januari 2020 05.04, het woei een beetje lieverds.

Lig te schudden in mijn bedje. Niet dat ik daar last van heb hoor, tis wel gezellie. Mijn voortent, die grijze, heeft er wel last van, ik heb nu een tent met open dak. In bepaalde omstandigheden misschien best handig maar in deze tijd van het jaar minder. Zooi is het, zo’n tent is helemaal niet geschikt om langer dan 2 weken buiten te staan. Maar je bent wel €500 lichter voor zo’n ding. Das meer dan 1000 gulden. Schoften..
Het was een druk weekendje qua demonstraties. Overal in de wereld stonden mensen op tegen de maatregelen. NL doet daar bescheiden aan mee, goed om te zien. Heb het altijd een raar woord gevonden demonstreren. Dat is omdat het meerdere betekenissen heeft die een heel ander gevoel op wekken, althans bij mij. Ik kan jullie een demonstratie geven waarin ik laat zien hoe je erwtensoep maakt maar ik kan ook een demonstratie geven tegen kernenergie of kindermisbruik. Je kan het woord gebruiken in het kader van iets ‘voor’ te doen of omdat je ergens ‘tegen’ bent. Gek he? Als je iets aan mensen demonstreert dan doe je iets voor maar als je demonstreert is het bijna altijd tegen iets, er wordt zelden ergens voor gedemonstreerd. Zou dat niet beter zijn? Dat je niet tegen bent maar het voor doet? Volgens mij heb ik een plan, stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *