Categorieën
Geen categorie

3 januari 2020 Zondag, zondag, vandaag blijf ik de hele dag dichtbij je, zondag zondag we hebben tijd om lekker lang te vrijen!

41 weken, 288 stukkies. Geloof me kids dat had ik niet verwacht. Maar ik vind het leuk ze te schrijven, zelfs met een gruwelijke kater.
Het was gezellig gisteren en dat moet ik nu bekopen. Maar je hoort mij niet klagen, ik heb geknuffeld, ruzie gemaakt, gelachen en heerlijk gegeten, wat wil een mens nog meer? Nou heb je ff? Ik wil dit elke dag! En daar heb ik dus die NWO voor nodig. Die Nieuwe WereldOrde. Alleen wil ik niet die van Klaus Schwab ik wil mijn eigen NWO. Die van Klaus zegt: “In 2030, you own nothing but you’ll be happy.” Die van mij zegt: “In 2030, you’ll be 9 years older and you decide if you are happy”.
Wat heb je nodig om een NWO neer te zetten? Een stuk land, mensen, water, voedsel en doorzettingsvermogen zou dat genoeg zijn? Of mis ik iets? Naar mijn idee heb je niet zoveel nodig nl. Mensen, check. Voedsel, check. Water en doorzettingsvermogen check. Land! Daar moet ik ff over gaan babbelen met Mark Rutte. Ik moet hem gaan vragen of er ergens een plekkie is voor mensen zoals moi om te leven? Want er komen er steeds meer Mark Rutte, mensen die niet meer mee kunnen, die afhaken. Dus heb je een stukkie land voor me? Of wordt het een heropvoedingskamp?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *