Categorieën
Geen categorie

28 december 2020 Zal ik jullie eens wat vertellen kids?

Het regent niet meer!! Tis best romantisch hoor, voor een uurtje, dat getik op je dak. Maar na 3 dagen heb je het wel gehad en nu is er rust! Geen snoeiharde wind en geen eindeloos gekletter, nee eindelijk stilte.
Wat een zeurpiet niet? Dat hoort er nou eenmaal bij in NL, beetje regen, daar ga je echt niet dood van! Regen hoort net zo bij NL als frikandellen…. Eeehhh wat zeg ik nu? Wat hebben frikandellen met regen te maken?
Als het regent weet je dat het water is en dat je er nat van wordt. Bij een frikandel weet ik dat het van vlees is gemaakt. Restvlees, wat kruiden (zout en suiker) en paneermeel waarschijnlijk. Thats it. Maar ik heb het fout begrijp ik sinds gisteren, ik weet helemaal niet wat erin zit, en toch eet ik het.
Ongelooflijk, een NL’dse minister meent het zich te kunnen veroorloven het Coronavaccin te vergelijken met een frikandel. Een coronavaccin wat gebruik maakt van kankergenen als groeimiddel, want tsja dat vaccin moet zich vermenigvuldigen en wat groeit sneller dan kanker? Een vaccin waar 71 giftige stoffen in zitten als kwik en arsenicum. Een vaccin waarvan de producent zelf zegt dat het nog in de ontwikkelfase zit.
Dit was de laatste over het vaccin kids! Beloofd! Tis tijd om plannen te maken! Iets met een NWO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *