Categorieën
Geen categorie

27 december 2020 Zo das voorbij kids, onze laatste kerstmis in relatieve vrijheid.

Volgens leraar Hugo de Jonge wordt 2021 een mooier jaar, zou er iemand zijn die die man nog gelooft? Kijk eens goed naar die foto hieronder! Dat klopt toch niet?
Tot nu toe ben ik druk geweest jullie te waarschuwen het vaccin niet te nemen maar ik bedrijp dat nu nog maar 1/3 van de NL’ders vind dat ze het vaccin nodig hebben en das niet goed. Op die manier gaan ze straks nog gedwongen wappies als moi vaccineren, dat motten we niet hebben. Dussss aan alle mondvoddendragers, aan al die mensen die mij als een melaatse behandelden. Die mij de meest a-sociale coronahufter vinden die zijn BEK moet houden het volgende: laat je vaccineren schaap, en wel zo snel mogelijk! Hop die spuit erin verd..me.
Kerstavond sprak ik zo’n lafaard, jaartje of 38, goeie baan, 2 bloedjes van kids, 5 en 7, gelukkig getrouwd, alles wat zijn hartje begeert. Staat tie daar te hakkelen met zijn mondvod voor: “ja, nee, maar ik ben heel gezond, ik sport veel dus ik heb hem niet echt nodig.” “Wacht even, sukkel” zei ik tegen hem, “nu moet je ophouden! Jij gaat je laten vaccineren en wel heel snel! Je spuit dat gif niet je lichaam in voor jezelf maar je doet het voor een ander, schiet op mafkees!”
Verplichte vaccinatie voor mondvoddragers! En snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *