Categorieën
Geen categorie

30 december 2020 Morgen is het oudjaar lieverds, scherp hé van mij.

Ben er nog niet uit of ik blij moet zijn of verdrietig. Het was natuurlijk een gruwelijk kl.te jaar, slaag je voor je havo mag je niet eens dronken worden op het belangrijkste feest van je leven omdat er geen feest is.
Der is al een tijdje geen feest, we doen dat omdat de zorg het niet aankan. Ze blijven met cijfers strooien om de angst er goed in te houden, vooral de horrorcijfers uit de VS doen het goed. 330k doden, maar ze vertellen er niet bij dat 6% AAN Corona is overleden en 94% MET.
Levensstijl is een hele belangrijke als het gaat om je kansen als je ziek bent. Nu ben ik zelf niet zo van de sportscholen dat weten jullie. Sws is dat moeten niets voor mij. Een spontaan potje voetbal op een zondagmiddag toppie maar al die verplichte trainingen en wedstrijden, zo vermoeiend.. Want we moeten al zoveel, ons hele leven hebben we ingericht met wat we moeten. We moeten naar school, naar universiteit, naar werk. We moeten opstaan, eten maken, schoonmaken en weer vies. En wat we vooral moeten is meer dan we nodig hebben.
2021 wordt dus een fantastisch jaar zei ik gisteren. Als ik dat wil zal ik dat zelf moeten gaan regelen. Vertrouwen dat anderen het voor mij doen heb ik niet. Ik ben bezig met een NWO en iedereen mag meedoen, Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *