Categorieën
Geen categorie

25 december 2020 Jingel bels jingel bels lieverds!

Wat een heuglijke dag. We hebben een deal, who Fu…ing cares, zodat we iets minder naar de kl..te gaan dan zonder een deal. Wat ik zo komisch vind kids is dat die schijnheilige trieste figuren die wij kiezen als leiders na jaren geen fl..ker gedaan te hebben nu echt net doen of ze ons gered hebben van een zekere DAUD! Terwijl zij verd…me deze hele poppenkast, deze allesverslindende BS, hebben geïnitieerd.
Maar laat ik me er niet over opwinden, dat doe ik al genoeg. Jingel bels jingel bels wat een vreedzame tijd! In de US zijn ze er volgens mij nog niet helemaal uit. Niet dat het uitmaakt hoor welke Hans Worst er zit, tis 1 pot nat. Persoonlijk vind ik het geniaal, je moet het maar verzinnen. Hoe krijg je die Amerikanen gevaccineerd? Als de Dems zeggen dat het moet, doen de Cons het niet en andersom. En nu? Allemaal massaal aan de spuit. Geen Mega zet maar een Maga zet.
Want jongens ik wil het jullie toch nog ff meegeven, eerste kerstdag is daar een topdag voor! Vrede op aarde en nog meer van dat gel.l. We gaan naar de donkerste en zwartste periode uit de geschiedenis van de mensheid. Een genocide op zo’n gigantisch grote schaal dat het alle voorstellingen te boven gaat.
Ik wens jullie allemaal een paar hele gezellige dagen, dikke kus Koert🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *