Categorieën
Geen categorie

22 december 2020 Goed lieverds na een nachie woelen, kijk beetje regen is leuk maar de hele nacht emmers water over je heen gestort krijgen is minder, wordt het weer dag.

Gisteren wilde ik houtskool kopen bij Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. dom natuurlijk want die is dicht, nou nee, je kan via de website bestellen en dan afhalen. Dus ik sta ervoor en denk dan doe ik dat ff, het was een uur of 14.00. Ik stop de houtskool in mijn winkelmandje en geef aan dat ik hem in Deventer wil ophalen. De app zegt dat ik om 17.00 kan langskomen. Maar tis 14.00 en der is niemand bij de Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. dus ik vraag aan de dame of zij hem niet even voor me kan ophalen. Ze kijkt me van boven der mondvod verbaasd aan: “Nee natuurlijk niet meneer dat hoort niet.” Ik kijk haar aan, doe nog 1 poging: “Maar mevrouw, ze staan daar ik kan ze zien en er is niemand?” Ik was op een oude wachtende man na de enige in de winkel. Twee medewerkers stonden buiten te roken en twee stonden binnen te wachten op bestellingen. Jullie begrijpen dat ik zonder kolen wegreed.
Belangrijke vraag: Kennen jullie misschien Verhuurbedrijven van containers? En bedrijven uit de Evenementenbranche? Foodtruckers? Bouwers? Harde werkers met een kritische houding ten opzichte van de maatregelen? Bel me, 0625060190!! Ik wil wat doen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *