Categorieën
Geen categorie

16 december 2020 Deze moet even kids!


Mark Rutte mijn naam is Koert Krouwel, ik ben sinds maart dit jaar dakloos. Ik wil je laten weten dat ik je verantwoordelijk houd voor de tweedeling in de maatschappij. Ik ben nl geen hufter Mark Rutte. Ik ben geen corona-ontkenner, geen kind wat zijn bek moet houden, geen gevaar voor de samenleving . Dat jij als premier deze tweedeling voed is zo fout, zo crimineel dat ik je er persoonlijk voor verantwoordelijk stel.
Ik tutoyeer je overigens Mark Rutte, dat zou ik normaal nooit doen, maar mijn minachting voor je, mijn walging, is zo groot dat het me niet lukt je met u aan te spreken. Laat het btw ook die andere clown, die soms naast je zit, weten dat ook hij in de nabije toekomst verantwoording zal moeten afleggen.
Hufters Mark Rutte zijn mensen die andere mensen bewust benadelen, ik kan je zeggen dat jij dat elke dag met verve doet. Dat het meerendeel van de mensen dat nog niet doorheeft heb je handig gespeeld. Maar ik kan je vertellen Mark Rutte ik ben niet alleen en wij vergeten niet.
Ik wil niet leven in jou maatschappij Mark Rutte jij hebt mijn land waar ik zo trots op was, het land van tolerante en vriendelijke mensen verandert in een wantrouwende en achterdochtige samenleving. Ik ga een andere bouwen zodat we je kunnen berechten. Dan weet je dat.

Één reactie op “16 december 2020 Deze moet even kids!”

Koert, mooi gezegd. Heel erg om te zien dat Linkedin je heeft geboycot. Je bent niet de enige. veel mensen met ook maar de minster kritiek op het corona beleid (zelfs als het is onderbouwd met artikelen uit bv The Lancet) zijn door Linkedin geboycot. Geef je strijd niet op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: