Categorieën
Geen categorie

17 december 2020 Bah, das nou jammer kids, regent het weer..

Gisteren zo’n heerlijke dag gehad. Het zonnetje scheen zo lekker. En dan nog hele toffe mensen op bezoek gehad, lekker gekookt en weer mens kunnen zijn onder mensen. Want dat is waar ik voor ga vechten, voor de menselijkheid.
Dus aan al die gutmenschen die mij van vroeger kennen en me appjes, mailtjes of postduiven sturen deze is voor jullie: ik scheer mijn baard niet af, ik hou niet op met het schrijven van mijn stukkies, en nee, ik ga niet normaal doen! Want jullie normaal is niet normaal, jullie normaal is crimineel. Dus ontvriend me, vergeet me, laat me gaan! Koertje Krouwel is helemaal klaar met jullie normaal.
Mooi dat is eruit, das belangrijk het worden nl drukke tijden. Ik moet een nieuw normaal bouwen, een menselijk normaal. Een normaal niet gebaseerd op winst, angst, intimidatie en leed maar 1 gebouwd op menselijkheid. Ik kan nl niet leven in deze maatschappij, elke stap die ik zet in het normaal van vandaag doet mij pijn. Ik huil als ik een jongen van een jaar of 15, met mondvod, op de fiets zie zitten. Ik wordt boos als ik de gesloten deuren zie van cafés, winkels en restaurants.
We gaan aan de slag. Mocht je tijd hebben laat het me ff weten dan kan je komen klussen. Of wie weet heb je andere ideeën? Bel, mail of app! Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *