Categorieën
Geen categorie

15 december 2020 Hoe is het mogelijk hé kids?

Ik kan er dan wel niet naar luisteren omdat ik er fysiek last van krijg maar als ik dan later de commentaren hoor en lees, waar halen die mannen het vandaan? En weet je dat er een hoop mensen zijn die blij zijn dat het eindelijk zo ver is? Dat lees ik op fb en li. Ik lees teksten van mensen die vinden dat er harder opgetreden moet worden door handhavers en dat een dictatuur een veel betere bestuursvorm zou zijn. Dat hardere optreden is vooral gericht tegen mensen die een andere mening hebben over het beleid. Niet tegen mensen die diefstal plegen of hun kinderen slaan maar tegen coronahufters, het woord van 2020. Ik ben benieuwd wie veroordeeld wordt als je een moordenaar en een coronahufter naast elkaar zet en het Nederlandse volk vraagt wie straf verdient. Iets voor een tv programma van Linda De Mol? Wel ff checken of er patent op zit, tis een bekend format!
Laten we ze verrassen kids, iets vreemds doen, laten we demonstreren opnieuw uitvinden! Das wel leuk om te doen toch? Tja we kunnen 4 weken binnen gaan zitten en over de dood nadenken maar das niet nuttig en niet leuk. Als je nou mee wilt denken dan vind ik dat erg tof, tis veel leuker om het samen te doen, toch? Stuur me een mailtje of appje, bellen mag ook! Heb er zo’n zin an! Gewoon leuk doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *