Categorieën
Geen categorie

14 december 2020 Het wordt tijd kids, alleen stukkies schrijven is niet meer genoeg.

Vandaag of morgen krijgen we te horen dat we in een lockdown gaan. 75 jaar nadat we tegen elkaar gezegd hebben nooit meer, gaan we het vrijwillig doen. Zogenaamd om een paar dikke vette verwende oude bejaarden te redden. Dat we de psyche van miljoenen kinderen, jong volwassen en 1 dakloze gaan verwoesten is schijnbaar niet erg. Ik denk btw dat het om 1 dakloze gaat aangezien ik veel mensen van mijn leeftijd met een mondvod zie lopen. Die jong volwassenen zijn btw het ergst, van die Kaag adepten of Klaver, brrrr, die hebben niet alleen een mondvod voor maar lopen al met een luier om.
Maar tis niet meer genoeg. Ik zal meer moeten gaan doen. Het is oorlog, een oorlog tegen de menselijkheid om ons, net als in China, te veranderen in stompzinnig werkvee. Niet nadenkende op een computer aangesloten semi robots die zich ijverig kwijten van hun taak. Met daarboven een kleine groep mensen die bepalen hoe wij ons gedragen. Ben je braaf of stout? FEMA!
Maar aangezien ik geen huis heb, en er dussss niet ingestopt kan worden, denk ik dat ik in opstand moet komen. Demonstreren voor de menselijkheid. Maar dan geen demootje van 2 tot 5 gezellig met een biertje en een dansje, nee, ouderwets, dagenlang. Echte Strijd!! Doe je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *