Categorieën
Geen categorie

13 december 2020 Willen jullie sorry zeggen tegen jullie opa kids.

Zeg maar dat ik niet beter weet, dat de buitenlucht niet goed voor me is. Maar vertel hem wel dat ik het echt meen, dat ik hem en al die mensen die gewoon meedoen, niet nadenken en als zombies met mondvodden op door de stad lopen verantwoordelijk stel. Verantwoordelijk voor het vernietigen van jullie jeugd en jullie toekomst. Ja, ik heb in het verleden ook meegewerkt, ik was ook blind, en daar schaam ik mij diep voor maar nu je ogen sluiten is crimineel.
Ik hoor mensen nog steeds zeggen dat het wel weer goed komt. Nog even 2 maandjes en dan mag alles weer, nog even een vaccin derin en dan is het leven weer zoals voorheen. Alleen maar een ster, o nee nog een stukkie met de trein, naar Duitsland? nog even douchen en dan is alles weer normaal.
En er zijn corrupte politici, medici en virologen met belangen in de Pharma die de hoax in stand houden. En jullie opa blijft geloven dat deze mensen, deze corrupte, criminele, duivelse krankzinnigen, het beste met hem voorhebben.
Ik heb mij altijd afgevraagd waarom de denazificering na WO2 niets voorstelde. Maar nu begrijp ik het. De Nationaal Socialistische droom van dhr A.H. wordt uitgerold. Een wereldregering met slaafse op afstand bestuurbare burgers die niets hebben maar wel gelukkig zijn.

https://m.youtube.com/watch?v=ER04dbt5p74&feature=youtu.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *