Categorieën
Geen categorie

12 december 2020 Nou lieverds wat mij betreft mogen ze best wat aan het weer doen.

Man, wat een nattigheid. De wereld ziet er toch een stukkie gezelliger uit met een zonnetje. Maar goed, het wordt vanzelf weer zomer. Daar kunnen we zeker van zijn!
Tis weer zaterdag, ik ga de vuren weer aansteken! Heb een stukkie lam op de kop kunnen tikken. Als ik het zo zie is het wel een wat ouder lam maar dat mag de pret niet drukken. Heb hem gisteren al in een marinade gegooid en opgehangen. En dan ga ik hem straks langzaam roosteren boven een vuurtje. Lekker met wat rijst en een ratatouille denk ik. Jullie zijn natuurlijk welkom! Bel of app wel ff voor je langskomt.
Het boodschappen doen wordt wel steeds lastiger. Gisteren een oudere man die zich met mij bemoeide verbaal helemaal gefileerd. Hij stond naar adem te happen achter zijn mondvod als een goudvis op het droge. Wat dat betreft hebben ze een meesterzet gedaan. Ik denk niet dat onze samenleving ooit meer verdeeld was dan nu. Mensen die een niet medisch mondvod dragen, waar onze regering 8 maanden van gezegd heeft dat het niet werkt, tegen de conspiracy denkers zoals moi. En het is nou eenmaal zo dat mensen zoals ik zwaar in de minderheid zijn. Maar kheb 1 voordeel, ik heb niets te verliezen en zij wel, alles, oooo het wordt zo’n gezellige tijd, not….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *