Categorieën
Geen categorie

7 december 2020 Tis weer maandag kids.

Ik lees net dat meneer Tedros, de baas van de WHO, die massamoordenaar, ons waarschuwt dat we kerst niet uitbundig moeten vieren.
Een mooie uitspraak die mij altijd is bijgebleven, waarvan ik dacht dat Stalin hem had verzonnen maar die schijnt hem ook maar gejat te hebben: “Kill one man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are a God.”
Ik denk dat meneer Tedros zichzelf ook wel een soort van God voelt. Dat zie je vaker, vroeger geloofden we zelfs dat onze koningen en pausen van God afstamden. Ik denk dat Tedros dat ook heeft. Dat tie gisteren opstond, ff zijn vrouw een tets op der billen heeft gegeven en toen dacht: “Tis zondag wat kan ik verzinnen om het de mensen wereldwijd nog vervelender te maken, weet je wat ik pak de feestdagen van ze af! Naar mij luisteren ze wel, ik kom overal mee weg.” En weet je, hij heeft gelijk, hij komt overal mee weg.
Zelfde geld voor Teflon Mark Rutte het maakt niet uit hoe groot de leugen de man komt er mee weg. Hij speelt de joviale vrijgezelle oom met verve, zo’n oom waarvan je weet dat het fout zit.
Maar voor hoelang nog? Ik ben er helemaal klaar mee. Zijn er meer mensen die er klaar mee zijn? We moeten bouwen, deze idioten links laten liggen. Wie doet er mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *