Categorieën
Geen categorie

6 december 2020 Dus, lieverds, zei ik tegen die mevrouw, mag ik herhalen wat u zonet tegen mij zei?

U zegt dat u uw kinderen waar u 24×7 mee in 1 huis woont in uw auto heeft gezet, u naar uw ouders bent gereden en u heeft ze zonder te ontsmetten afgeleverd? Nee mevrouw, sorry, het helpt niet als u zegt dat u uw moeder niet geknuffeld heeft. Nee ook niet als u dat al 9 maanden niet heeft gedaan. Mevrouw wilt u even uw mond houden, hoelang lopen we dit al te verkondigen? Door mensen zoals u komen er nooit verlichtingen van de maatregelen.
Ik leg het nog 1 x uit: voor u uw kinderen aflevert bij school, ouders, familie of vrienden gaat u eerst langs de XXL wasstraat, we hebben onze militairen getraind om uw lievelingetjes op effectieve wijze te desinfecteren zodat we ze daarna in plastic kunnen wikkelen waarna u ze kan afleveren daar waar u ze nodig heeft. Wat zegt u? Of effectief ook veilig is? Mevrouwtje wat denkt u nou? Dat wij u als uw leiders aan het besodemieteren zijn? Doe ff normaal alstublieft! U bent toch geen complotgekkie hè? Hahahaha mevrouwtje, u bent me er 1. Wat zegt u? Of dat plastic over het hoofd van uw kind niet schadelijk is? Nou ja eeehh, laat ik het zo zeggen, op de korte termijn niet. Wat het op de lange termijn doet? Mevrouw? Alsof wij niet het beste voor hebben met uw kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *