Categorieën
Geen categorie

25 november 2020 Lang geleden lieverds werkte deze oude man in een nachtkroeg op de Haarlemmerstraat in Adam.

Ik ging om 22 uur open om het daarna dag te zien worden. Nel de eigenaresse kwam elke morgen de kas halen en dan wist ik dat ik naar bed mocht. Het café stond vlak naast een bordeel, eigendom van Jan Bik. Jan was in die tijd 1 van de belangrijkste souteneurs van Adam, zelf noemde hij zich een kamerverhuur bedrijf maar niet veel mensen trapten daar in. Jan heeft me, omdat ik een beetje kon dansen, een x gevraagd een striptease te doen voor 12 vrijgezellige dames waarvan er 1 ging trouwen. Lachen toch?
Het café zat elke nacht vol met de dames van Jan die na hun werk ff een afzakkertje kwamen doen. Zo ook Marja, ze was dik in de 40 maar 1 van de populairste dames die er bij Jan werkte. Wat een lol heb ik met dat mens gehad. Ze had echt overal maling an. Ze was al ruim 20 jaar hartstikke gelukkig getrouwd en gek op der man, maar ook op der werk. Daarom ben ik zo blij dat Mark Rutte Marja en haar collega’s laat werken. Prostituees hebben een belangrijke maatschappelijke taak, daar moet je niet te lichtvaardig overheen stappen. En Mark begrijpt zelfs dat een mondkapje onhandig is tijdens het afwerken. De orale communicatie gaat dan verloren.
Mark, Goed bezig! Jij weet wat vrouwen nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *