Categorieën
Geen categorie

23 november 2020 Het is komisch lieverds, ik klaag wel eens dat ik jullie te weinig hoor, dat jullie niet politiek geëngageerd zijn en wat lees ik dit weekend?

Gerommel in de jongerenpartijen. Vooral bij Forum en de SP, geweldig! Ga zo door kids.
Bij Forum heeft het te maken met rechts extremisme en bij de SP met Marxisme. Marxisme en fascisme, wauw! Toen ik jong was waren er twee dingen die je niet deed, fascist zijn en marxist zijn, dat deed je gewoon niet. Je kon verder alles zijn maar die twee stromingen hadden samen zo’n 127 miljoen mensen afgemaakt dat vonden we wel genoeg. Communist zijn mocht wel, rechts zijn ook, als je maar niet te links of te rechts was.
Persoonlijk vind ik het goed om te zien dat jullie schijt hebben aan die grenzen. De ouderen hebben nl ook schijt aan jullie dus dat heft mekaar een beetje op. Maar wat nu? Jullie worden geroyeerd en uit de partijen gegooid. En dat helpt niet als je de wereld wilt veranderen. Een eigen partij beginnen is niet slim, daar komt altijd hommeles van. Daarnaast jullie hebben geen tijd voor spielerei, de wereld is aan het degenereren dus opschieten! Ik denk dat er weinig anders opzit dan een goede ouderwetse opstand! De barricades op en hoppa overnemen die macht. Laat je niet langer koeioneren. De jeugd heeft de toekomst nou pak hem dan ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *