Categorieën
Geen categorie

22 november 2020 Zondag, zondag vandaag blijf ik de hele dag dichtbij je, zondag, zondag we hebben tijd om lekker lang te vrijen. Sorry kids, dit liedje zit vanaf dat ik wakker ben in mijn hoofd.

Of ik mis wat of ik ben een sentimentele sukkel. Tis wel weer zondag. 35ste week dat ik stukkies schrijf. Best een tijd, bijna 250 stukkies. Moet ik jubileren? Feessie? Nou tis niet echt feestelijk, tis erger dan ik 35 weken geleden had gedacht.
Als je je niet laat vaccineren mag je niet meer meedoen met bepaalde activiteiten en dan zegt een droeftoeter als Klaas Dijkhoff dat hij niet snapt dat het NL’dse volk niet in de rij staat om twee prikjes te halen. En deze man gaat de politiek uit. Jammer!
Directeur Pfizer NL, Marc Kaptein, M.D. in een interview bij WNL: Kan het zijn dat de bijwerkingen van dit vaccin op lange termijn erger kunnen worden dan griepverschijnselen? ”We weten wat het op de korte termijn doet en die bijwerkingen zijn beperkt. Op lange termijn hopen we dat ook, maar dat weten we nu nog niet.” In datzelfde interview geeft hij aan zichzelf en zijn twee dochters meteen te vaccineren. Ik adviseer de dochters zelf te beslissen wat te doen. Ik kan mij nog een voorvalletje herinneren uit begin deze eeuw. Iets in Nigeria wat met 53 miljoen is afgekocht. Maar dat hebben jullie nu beter geregeld

https://www-letselschade-nu.cdn.ampproject.org/c/s/www.letselschade.nu/zorg-medische-aansprakelijkheid/de-race-om-het-vaccin-farmaceuten-krijgen-immuniteit-tegen-rechtszaken-voor-schadelijke-bijwerkingen/amp/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *