Categorieën
Geen categorie

19 november 2020 Waar kan ik heen, ik kan niet naar Chili daar doen ze zo eng, lieverds…

Waar kunnen we heen? Ik zou het niet weten. Wat ik wel weet is dat ik bang ben. Zo verschrikkelijk bang. Vanaf 1 december moet ik verplicht in openbare ruimtes een mondkapje op. Maar ik wil geen mondkapje op, ik heb geen mondkapje. Een mondkapje is gevaarlijk.
Als het vaccin er is willen Hugo de Jonge en Mark Rutte mensen die gevaccineerd zijn meer vrijheden geven dan zij die niet gevaccineerd zijn. Dan zie ik daar natuurlijk meteen beelden bij. Tis mei ‘21, je bent jarig en je hebt de lokale kroeg afgehuurd, bij de ingang staat een door de gemeente aangestelde officiële vaccincontroleur, in de volksmond Covid SS’r genoemd. Voordat je naar binnen gaat moet je je app laten zien. Daar staat op wanneer je voor het laatst getest bent, wanneer je je vaccin hebt gekregen, waar je bent geweest en met wie! Deze app heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het openbare leven. De app geeft je toegang tot theater, winkels openbaar vervoer, zorg, restaurants, je werk, en de kroeg. De app geeft je toegang tot meedoen in de maatschappij van Mark en Hugo. De app is je paspoort voor het nieuwe abnormaal.
Maar ik wil geen app, ik wil weg maar waar kan ik heen, ik kan niet naar Noord Ierland want daar gaat alles stuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *