Categorieën
Geen categorie

18 november 2020 In Denemarken, lieverds, hebben de Denen gedemonstreerd, tegen een wet die vaccinaties verplicht zou stellen.

Dat deden ze niet met liefde en geduld maar met pannen en pollepels. 9 dagen lang heeft het volk lawaai staan maken voor het parlement. Die arme politici konden elkaar niet eens verstaan, wat een hel moet dat geweest zijn! Tis het Deense volk wel gelukt, de wetten zijn van tafel, er komt geen verplichte vaccinatie.
In NL hebben we, gelukkig voor onze politici, geen consensus tussen de verschillende vrijheidsstrijders. Het zijn vooral mannetjes die strijden om de populariteitstrofee. Geen samenwerking maar ego’s oppoetsen en elkaar ervan beschuldigen controled opposition te zijn. Daar gaan we de oorlog mee winnen.
Waar we goed in zijn is rechtszaken. Niet dat het helpt maar de 1 na de andere rechtszaak tegen de staat, de minister, de burgermeester, de vrouw van de burgermeester, wordt aangekondigd. Man wat zullen die advocaten een lol hebben, die hebben ze nog nooit zo makkelijk verdient.
Op mijn 11de lag ik tussen de demonstranten in Dodewaard tijdens de 1ste demo tegen kernenergie. Dagenlang lagen de demonstranten voor de kerncentrale. In NL is demonstreren anno 2020 een gezellig uitje. Uurtje of 2 beginnen, paar sprekertjes, beetje dansen, biertje en voor 19.00 thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *