Categorieën
Geen categorie

17 november 2020 Vaccins, kids, gaan ons redden!

Ik heb zelf nog een groot litteken van de prik die ik kreeg toen ik een klein Koertje was. Dat was nog eens een lekkere cocktail! In mijn klas zaten veel kinderen die niet gevaccineerd waren, Willem Vermeer was er 1 van. Ik heb het daar een x met hem over gehad dat weet ik nog. Ik vond het nl erg raar dat ze niet gevaccineerd waren. Maar bij Willem waren ze nog een stukkie christelijker dan bij ons. “Als God wil dat je ziek wordt of dood moet gaan dan gebeurt dat ook” zei Willem, en daar was voor mij in die tijd geen speld tussen te krijgen. God was almachtig ook bij ons in de familie. Mijn familie zat meer op de lijn van: “God heeft gezorgd dat wij zo slim zijn om medicijnen uit te vinden dus moeten we ze ook gebruiken” jullie begrijpen, Willem en ik kwamen er niet uit.
Moderna is een Biotechnisch bedrijf. Moderna heeft nog nooit een vaccin of zelfs maar een medicijn gefabriceerd. Moderna is goed in gentechnologie. Het modificeren en genetisch manipuleren van DNA in dieren, planten en mensen. En nu heeft Moderna in recordtime voor de eerste x in hun bestaan een vaccin gemaakt. En het is voor 94,5% effectief. Het is gebaseerd op Messenger RNA, het veranderd iets in je DNA.
Het is effectief! Een pistool is ook effectief, maar is het ook veilig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *