Categorieën
Geen categorie

13 november 2020 Er is nog zoveel om over te schrijven lieverds.

De wereld wordt steeds gekker! Er is een vaccin! Joepie! Velen denken dat we nu over 5/6 maanden weer helemaal los kunnen, enigszins genetisch aangepast maar who cares. Ik las dat er een tekort is aan apen om op te testen, lastig! Pfizer heeft er wat op gevonden ze gaan nu gewoon op kinderen testen. Hoppa!
Alles draait maar om 1 ding kids, verdeeldheid zaaien. Je bent voor de Democraten of voor de Republikeinen, je bent voor het klimaat of tegen, voor zwarte Piet of niet. Hebben jullie dat gezien? Venlo had het lumineuze idee opgepakt Piet grijs te maken, was niet goed volgens KOZP dus gaan ze er demonstreren. Op media aandacht beluste volwassen mede-Nederlanders gaan in gesubsidieerde bussen vanuit de grachtengordel naar een dorp in Limburg om de mensen daar een lesje te leren in wat volgens hun goed burgerschap is. Yeah right, dat komt goed.
Het gaat niet meer om samenleven, integendeel! Juist de politiek schept verdeeldheid! Het zijn onze bestuurders die inspelen op de gemoedsrust van de bange burger en schuldigen aanwijzen! Kijk de horeca doet het, o nee het zijn de kerken, of nee het is zwarte piet. Hugo, Diederik, Jaap, wie hebben het nu weer gedaan? Het zijn de mensen Mark, laten we alles verbieden en ze opsluiten in huis. OK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *