Categorieën
Geen categorie

12 november 2020 Het gaat een mooi weekend worden kids!

Ik heb nu al een speciaal diner voor 4 (uit 1 gezin, voor ik trouble krijg) op vrijdag en dan de zaterdag nog waar Ik gemiddeld 10 man op bezoek krijg om een maaltijd te halen. Het leuke is dat de ingrediënten hier uit de buurt komen. Eilko, mijn buurman, zorgt voor groenten en kruiden. En mijn vlees haal ik bij Soetendaal Vlees uit Nijkamp. Kleinschalig, duurzaam en lokaal zowel vlees als groenten, das toch om blij van te worden?
Ik heb pastinaken van Eilko gekregen, en heel veel prachtige kruiden. Dat gaat een stamppotje worden met, ik zit te denken aan, Brisket! Vinden jullie dat wat? Mocht je nou iemand kennen die in Deventer woont of er zaterdag langsrijd dan kan je hem vragen ff te stoppen om wat mee te nemen. Vanaf 17.00 zaterdagmiddag is het klaar. Wel graag ff voor vrijdag 12.00 melden dan kan ik er rekening mee houden. Wat ook belangrijk is is je eigen bord, trog of bakkie mee te nemen want ik doe niet aan wegwerprommel.
Voedsel gaat op korte termijn wereldwijd een groot probleem worden. Er zijn in verschillende landen al tekorten in de supermarkten. Je hoeft geen profeet te zijn om dit te voorspellen. Het is een logisch gevolg van de chaos die is uitgebroken. Tip: Zorg dat je naast cash wat extra bonen in de kast hebt staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *