Categorieën
Geen categorie

9 oktober 2020 Onze grote leider zei vrijdag iets wat mij bang maakt lieverds.

Mark gaf aan dat we een sterke staat nodig hebben. Dat Corona heeft aangetoond dat een sterke regering noodzakelijk is om het land te besturen. Het valt mij op dat ik er weinig over hoor. Het is niet echt opgepakt door MSM of SM. Hij zei het ook min of meer terloops, zo van dat snapt toch iedereen? Nou ik niet. Ik snap er niets van. Ik heb nl helemaal geen sterke staat nodig. Ik heb een staat nodig die efficiënt, doelgericht en klein is. Ik ben doodsbenauwd voor een sterke staat. Een sterke staat beperkt nl graag de zwakke burger in zijn of haar leven. Legt de burger regels en verordeningen op die niet in het voordeel van de burger zijn. Een sterke staat staat in mijn ogen voor dictatuur.
Maar dat is waar we naartoe gaan, we gaan met z’n allen zo diep het putje in dat een sterke staat voor rust moet gaan zorgen. Of moet ik zeggen de rust moet gaan afdwingen? Met 2 tot 3 miljoen werkelozen over 4/5 maanden. Met wereldwijd een daling van de economieën tot wel 60/70% dan heb je wel een sterke staat nodig. We worden al een beetje voorbereid, soldaten gaan de snelteststraten bemannen. Bij een sterke staat horen militairen.
Ik heb weer soep! En ik zit klaar voor een goed gesprek! Over Mark, Corona of over jou en mij. 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *