Categorieën
Geen categorie

10 november 2020 Tis nu te laat kids, wie wil een op Sinterklaas lijkende zwerver nog als vertegenwoordiger?

Officieel was mijn functie account director of senior account executive, je kan een drol nog zo mooi verpakken het blijft een drol. Het hoeft natuurlijk niet in de IT, ik heb nog de hotelbon verkocht, en aandelen via legiolease, dat was btw wel de meest criminele legale aanval van een bank op onwetende burgers ooit. Hoe maak ik door gebruik te maken van hebberigheid en stomheid van gewone mensen ongelooflijk veel geld over de rug van deze mensen. Nou als je dat wil leren moet je bij dexia bank zijn.
Bij de hotelbon moest ik bonnen verkopen aan vrouwen die net een kindje hadden gehad. Het doel was ze te doen laten geloven dat de overnachtingen gratis waren. Yeah right.
Bij eigenlijk alle Business to Consumer sales is het geoorloofd de Consumer te bedonderen. En niet zo’n klein beetje maar mega! Kijk naar telefoonabonnementen, 1 grote zwendel. De gas en licht boys en girls die je elke avond rond 18.00 bellen, echte criminelen!
Onze hele maatschappij is tijdens mijn leven gebouwd op consumeren en geld ipv zelfontwikkeling en geluk. Alles is een verdienmodel, echt alles, zelfs zorg, of moet ik zeggen juist de zorg? Gezonde mensen voorzien van 7 miljard vaccinaties, elk jaar, das tjing tjing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *