Categorieën
Geen categorie

8 november 2020 Zo kids, ze zijn eruit in de USA.

De ene 70 jarige ingewisseld voor een nou oudere 70 jarige. De wereld wordt geregeerd door bejaarden vandaar dat jullie opgesloten zitten in jullie huizen. Maar ik niet! Want ik heb geen huis😄 dusssss kom ik er ff op terug. Ik heb gisteren zo’n heerlijke dag gehad. Moet wel eerlijk bekennen dat ik dat nu ook in mijn hoofd voel, man man whiskey is toch niet mijn ding. Maar dat mag de pret niet drukken, wat een top dag! Lekker koken, beetje dansen, veel OH’n met lieve mensen die ff kwamen buurten en zuipen. Wat wil een mens nog meer!
We moeten slim zijn, doortrapt, verstandig en onbevreesd! We moeten ons wapenen tegen de bejaarden die de regeltjes bepalen. We moeten dansen, liefhebben, koken en zuipen! We moeten LEVEN want dat voelt zo goed kids, dat voelt zo ongelooflijk lekker! Nou ja op de dag zelf dus, de volgende ochtend heb je het idee dat die bejaarden je hoofd hebben overgenomen en er een potje golf aan het spelen zijn. Maar leven dus, samen, zonder angst, onbevreesd, met heel veel liefde want das zo ontzettend fijn en dus moeten we dat doen. Massaal de straten op en dansen, dansen is, heb ik besloten, de oplossing. Laat jezelf niet opsluiten, ga naar buiten, neem vrienden, muziek, een kok en drank mee en ga dansen! Het kan in Deventer😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: