Categorieën
Geen categorie

2 november 2020 Sorry van gisteren kids, het wordt me soms wat teveel.

Tis zo ongelooflijk dat mensen de meest onzinnige maatregelen accepteren, en die dan nog uitvoeren ook. Ik wilde zaterdag de markt op, fiets aan de hand snel ff bij de groenteboer een kool halen en weer weg. Door de fiets mee te nemen naar de kraam houden mensen afstand zou je zeggen, slim Krouweltje! Rondom de markt staan opzichters, mannen met opvallende kleren aan die hun verstand thuis hebben gelaten. Dat is de belangrijke regel voor dit werk, je moet je verstand thuis laten. Ik werd tegengehouden door een in het geel geklede man, “verboden met de fiets het marktterrein op te lopen” zegt tie tegen mij. Ik kijk hem verbaasd aan, “Waarom?” “Verordening van de burgemeester. “Ja, ok, maar waarom? Waarom mag ik mijn fiets niet meenemen naar het kraampje? Tis helemaal niet druk, er zijn meer mannetjes als jij met een geel pakkie an dan dat er klanten zijn? Waarom moet ik mijn fiets wegzetten?” “Weet ik niet, zet die fiets weg anders kom je het terrein niet op.” “En als de burgemeester nou tegen jou zegt dat mannen met baarden niet meer de markt op mogen voer je die regel dan ook uit?” Hij kijkt me rustig aan, “Ja dan voer ik die ook uit, dat is mijn werk.” Zo eng!!!
Wordt een onrustige week! Haal wat geld van de bank kids, tipje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *