Categorieën
Geen categorie

1 november 2020 Kastiop


22 jaar!
Geen lust meer ondanks 300.000
Lekkere meiden
Ik snap het maar

Ik wil niet accepteren
Geef niet toe aan jou angst pa
Laat los en geef
Kans aan hen die nu moeten leren

Huilen elke dag weer
Ik wil zo graag meer doen
Alles doet pijn de jeugd gaat dood
Wie zorgt voor de ommekeer

Zelfmoord, depressiviteit, eenzaamheid, zelfverminking, anorexia, schuldgevoel, immens verdriet. De jeugd gaat dood pa, daar kan geen schrijven van een meneer Hoek tegenop. Ze kwijnen weg in hun kamertjes. Mijn zoon zit op z’n 15de 6 tot 7 uur per dag zoomlessen te volgen. Das niet normaal, das crimineel. De mensen die dat verzonnen hebben moeten achter de tralies. Zijn generatie heeft zo weinig kans dood te gaan dat het niet eens achter de komma past.
Hoelang gaat dit nog door? De derde golf kan ik al ruiken, waarschijnlijk heet het Covid-21, who cares? Hoelang moet de jeugd zich nog verstoppen en doodgaan om jou generatie een paar jaar langer te laten leven? Wanneer accepteren jullie dat jullie bezig zijn met de grootste criminele daad uit de geschiedenis van de mensheid, het elimineren van 3 generaties. De huidige kleuters en peuters door ze geen afweersysteem te gunnen, de tieners door ze geen jeugd te gunnen en de jongeren door ze geen leven te gunnen. Stelletje schoften, hoelang?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *