Categorieën
Geen categorie

3 november 2020 Zo kids, vanavond gaan ze het laatste restje van onze lol ten grave dragen.

En van onze economie maar daar schijnt helemaal niemand meer mee te zitten. Al die gutmenschen met mondkapjes op in hun leaseauto denken nog steeds dat ze over een jaar weer lekker met de kids op wintersport gaan, forget it!
Het laatste cijfer van de WHO is dat Covid een FRI heeft van 0,14%, dus aan de lezers van dit stukkie, ken je iemand die nu Covid heeft en aan het doodgaan is, maak foto’s en films! Der is vast wel ergens een krant, televisiestation of een politicus die met je op de foto wil! Je bent een zeldzaamheid!
In Spanje, Italië, Oostenrijk en Frankrijk begint het al te rommelen. Mensen hebben daar iets minder reserves dan in ons landje, de bodem van de portemonnee is bereikt. In de UK heeft vriend Boris alles uit de kast gehaald de mensen onder de duim te houden, soldaten lopen door de straten. Dat gaat ook hier gebeuren, op korte termijn. Niet omdat wij zo opstandig zijn, maar om de regels te handhaven. Je mag niemand meer in je huis ontvangen na vandaag. Luisteren jullie wel? Je mag niemand meer in je huis ontvangen en dat bepaalt een geflipte leraar. Ik was geen complotdenker maar nu wel. Dit gaat zover dat ik wel moet. Ik zeg het vandaag gewoon weer, als je geld op de bank hebt, opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *