Categorieën
Geen categorie

26 oktober 2020 Wat zou ik graag een opvoedkundig positief verhaal laten horen lieverds.

Maar sorry, het gaat alleen maar erger worden. Gisteren op de radio een vrouw van een jaar of 19, ze klonk echt somber en zei: “er is totaal geen perspectief dat we weer terug gaan naar normaal”. Lieve jonge dame het wordt nooit meer normaal als het aan de huidige machthebbers ligt, als je het weer normaal wil hebben zal je ervoor moeten vechten.
Op diezelfde radio vertelde een viroloog met droge ogen, en er werd ook niet tegenin gegaan, dat als we 4 weken in een strenge heftige lockdown gaan, het virus weg is. Maurice de Hond heeft er direct een geweldig filmpje over gemaakt waarom dat niet zo is maar ach naar hem wordt sws niet geluisterd. Ik doe dit 1x beloofd: “EEN VIRUS VERDWIJNT NIET”..
Nee, als we terug willen naar normaal zullen we er voor moeten vechten.
Het World Economic Forum (WEF) het Inter Monetaire Fonds (IMF) en de WHO hebben het heel duidelijk op hun sites staan, we zijn bezig met de Great Reset. Een verandering van hoe we in de wereld met elkaar omgaan en hoe we de spulletjes verdelen, never waste a good crisis. Op zich is het ook nog begrijpelijk, een jaar geleden zeiden we allemaal dat er wat moet veranderen. Wat ik alleen niet pik is dat wij, het voetvolk, er niets over te zeggen hebben.

https://www.weforum.org/great-reset/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *