Categorieën
Geen categorie

27 oktober 2020 Het gaat goed met het buikje lieverds!

We hebben elkaar al weer een paar maanden niet gezien dus laat ik jullie maar ff waarschuwen. Binnenkort heb ik weer een sixpack ipv van een biervat. Zo heeft geen geld hebben natuurlijk ook zijn voordeel.
Armoede gaat miljarden mensen de kop kosten. Deze plandemie gaat lekker opruimen das zeker. We zaten volgens mij op iets van 7,9 Miljard mensen en das natuurlijk ook veel te veel. Toen ik zo oud was als jullie waren we met 5 miljard mensen dus hebben we er in 35 jaar bijna 3 miljard bijgemaakt. Moet je voorstellen in 1800 waren er 1 miljard mensen! We hebben dus zo’n 200 jaar gedaan om er 5 van te maken en toen hebben we in nog geen 40 jaar er 3 miljard bijgemaakt. Tis bijna onvoorstelbaar niet?
Nu ben ik zelf natuurlijk ‘guilty as hell’ dat besef ik me terdege. Het is ook zo tegennatuurlijk om je niet voort te planten. Eigenlijk is dat de enige reden dat je hier bent. Al het leven op aarde en zelfs niet levende virussen zijn hier maar met 1 doel, vermenigvuldigen. Nou dat hebben wij gedaan. Bij de konijnen af. En nu krijgen we een correctie. Niet door het virus maar door de maatregelen die zijn genomen. De dood zal keihard toeslaan onder de meest kwetsbaren op deze wereld.
Zo ik dacht vandaag is ff een positief stukkie. Is gelukt niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *