Categorieën
Geen categorie

24 oktober 2020 Wat een rotnacht lieverds.

Terwijl ik vandaag zo’n heerlijke dag heb gepland. Ik heb duurzaam en prachtig vlees liggen van een boer hier nog geen 10 km vandaan, een short rib en een runderrollade. Daar ga ik wat lekkers bij maken met rijst en dan komen er vanavond mensen langs om een maaltijd te halen. Leuk hè. Maar ik voel me zo beroerd.
Morgen mijn 225ste stukkie, ik begon 22 maart met mij te verontschuldigen naar jullie voor de donkere tijd waar we nu inzitten. Ik wist dat het erg ging worden maar het overstijgt al mijn verwachtingen. Wat mij vooral schokt is hoe snel mensen hun menselijkheid kwijt zijn. Onderstaande brief heb ik al meerdere malen toegestuurd gekregen. Wat mij zo ongelooflijk verbaasd is dat ik hem krijg van highly educated people! Oud/collega’s, zakenpartners uit de IT en advocaten. Vanwege mijn carrière switch heb ik ze vaak al jaren niet gezien, ik verkocht de afgelopen jaren nl broodjes op de markt. Btw van die mensen die ik de afgelopen jaren op de markt heb ontmoet krijg ik alleen maar steun. Bieden me geld aan, een slaapplek, eten. De mannen met een leaseauto en een salaris met minimaal 6 nullen willen dat ik afzie van zorg. Dit is echt waar kids. Het is zo schokkend. 2 van de mensen die mij deze brief stuurden had ik echt hoog zitten. Ik ga ff huilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *