Categorieën
Geen categorie

23 oktober 2020 Ik heb het totaal niet onder de knie kids.

Ik zag mezelf helemaal zitten met mijn lange grijze baard, serene houding en liefdevolle blik en alle begrip en rust voor de mensen terwijl ik samen met ze een kopje soep eet. Gandhi is er niks bij, een echte boerenkool sjamaan, zo had ik het helemaal voor me gezien. Maar das dus totaal niet uitgekomen. Tis dat ik buiten geen plafond heb anders had ik ertegenaan gezeten. Wat een opgewonden standje ben ik toch. Binnen 5 minuten zit ik boven op de kast en kijken de mensen om me heen als verschrikte hertjes in twee koplampen. Niet dat ik dat doorheb, nee ik ga nog ff een versnelling hoger en wals alles en iedereen om me heen plat. Nee, een carrière als Boeddha kan ik wel vergeten ben ik bang.
Ik klom die kast op vanwege China. De opmerking van 1 van mijn gasten ‘kijk naar China daar is alles weer normaal’ deed bij mij het licht uit. In China is niets normaal, in China zitten 100den miljoenen mensen in concentratiekampen. In China waart nog gewoon Corona rond alleen hoor je er niets over. Dat kan in China. Daar hebben ze het systeem op ingericht. En dat gaan ze hier ook doen. Vandaag kreeg ik een berichtje van dit medium. Dat mijn commentaar is verwijdert aangezien het in strijd is met hun policy.
Ik ben gecensureerd, in NL in 2020, shit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *