Categorieën
Geen categorie

21 oktober 2020 Het regent lieverds, dat vind ik altijd gezellig in de auto.

Tis ook in 1x een stuk minder koud, dat doet die regen. Lag vannacht gewoon te zweten in mijn bed en das ff geleden. Straks wat ingrediënten halen voor de soep van vandaag. Ik heb er zin an. Mochten jullie nou mensen kennen in de buurt van Deventer die niet zoveel te makke hebben stuur ze ff hierheen. Een kop warme soep doet altijd goed. Btw als je iemand kent met teveel poen maggie ook een kop komen halen hoor, als tie het dan lekker vind en hij heeft er wat voor over is dat top! Want ik heb nog wel het 1 en ander nodig om op orde te komen. Sws een grote soeppan of liever een heksenketel! Mochten er dames zijn die er 1 over hebben? Misschien dubbel ofzo, ik hou me aanbevolen. En brandhout, heel veel brandhout. Ook daarvoor geld mocht je iemand kennen die wat brandhout heeft liggen, onbehandeld graag, geen verf of andere zooi erop, dan zou ik dat zo tof vinden!
Alleen door elkaar te ontmoeten gaan we elkaar begrijpen. En dat is precies wat we niet mogen. Door naar elkaar te kijken begrijpen we elkaar maar dat kan niet vanwege mondkapjes. Ik wil jullie ontmoeten, naar jullie kijken en met jullie praten. Niet vanachter een keyboard, maar kijkend in de poppetjes van je ogen. Stadscamping Deventer, reserveren hoeft niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *