Categorieën
Geen categorie

20 oktober 2020 Mijn eerste gasten zijn langs geweest lieverds!

Wat leuk. Mensen die ik voor gisteren nog nooit gezien had en die toch de moeite nemen naar Deventer af te reizen om een kop soep te komen eten. Het was gezellig, informatief en leerzaam, wat wil je nog meer.
We boffen ook wel met het weer natuurlijk. Wat een heerlijke dagen om aan het water te vertoeven. Te koken, met mensen te praten en kennis te delen. Misschien kan ik iets bijdragen om weer, Ik haat het woord, sorry dat ik het zeg, maar het is zo hard nodig, te verbinden. Want wat ik zie is dat de stellingen steeds hoger worden opgebouwd. Dat er niet meer naar elkaar geluisterd wordt waardoor de waarheid er niet meer toe doet. Dat we klaar worden gestoomd elkaar de hersens in te slaan. En dat wil ik niet. Ik heb jullie daarvoor niet op deze wereld gezet. Dus moet ik wel, sorry daar komt het woord weer, je mag je oren dicht doen, verbinden. Daarom nodig ik mensen uit om vanaf woensdag een kop soep te komen eten, bij mij in Deventer. Het is hier erg open, aan het water dus heel gezond. Je mag op 1.5 meter of 4 meter afstand staan, je mag me knuffelen of de hand geven voor mij is het het belangrijkste dat we met elkaar blijven eten.
Paar regels, neem je eigen bord en lepel mee, en mocht je wat kunnen missen, fijn! Tot snel:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *