Categorieën
Geen categorie

19 oktober 2020 Wat een heerlijke dag kids gisteren!

Ik heb weer lekker met vuur mogen spelen. Das toch wel een dingetje, vuurtje stoken. Altijd al gek op geweest. Ik kan me herinneren, was een jaar of 5, dat ik me gruwelijk verbrand heb doordat ik een kopje uit het vuur pakte. Dat kopje lag daar lekker heet te zijn maar zag er nog helemaal gaaf uit. Ik dacht hem er ff snel uit te pakken. Volgens mijn herinnering bleef dat kopje ff aan mijn hand hangen terwijl ik hem allang had losgelaten. Voor mij was dat een les om nooit te vergeten.
Ik was vroeger altijd buiten, klimmen, klauteren, vuurtje stoken, pijltjes schieten, stoepranden, voetballen, en vooral vies worden, heel erg vies worden en jezelf pijn doen. Ik was bv heel goed in vallen op mijn hoofd, met de regelmaat van de klok zat ik bij de dokter voor weer een paar hechtingen in mijn kop. Misschien is het daar mis gegaan!
Maar gisteren, wat een dag, lekker weer en lekker koken wat wil een mens nog meer. -Nou ik kan nog wel wat verzinnen😄 maar ik hou het netjes-. Ik moest ff uitproberen of ik het nog kan. Nou tis gelukt! Er staat nu een heerlijke goed gevulde kip/tomaat/groentesoep klaar. Mochten jullie iemand kennen die langs Deventer rijd dan maggie altijd ff langskomen, de soep is klaar.. neem wel je eigen kop, bord, kom en lepel mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *