Categorieën
Geen categorie

18 oktober 2020 Vandaag komen de BBQ spullen lieverds.

En dan gaan we bouwen. Bouwen aan een nieuwe toekomst. Wat is het snel gegaan hé de tweedeling. Ongelooflijk hoe snel we tegenover elkaar zijn komen te staan. Gek eigenlijk, vanuit het kamp tegen, dus voor de meeste lezers hier, het enge kamp, hoor je de mensen alleen maar over liefde en geduld. Tijdens demo’s zitten ze altijd op 1.5 meter. Er is door de demonstranten niets kwaads gedaan, geen steen gegooid, geen agent gemolesteerd, niets van dat alles. Alleen die eeuwige Liefde en Geduld, das wat je continu hoort in het tegen kamp.
Het voor kamp is groter, ik denk dat op dit moment zo’n 10% van de NL’ders er echt voor uit durft te komen dat ze tegen de maatregelen zijn. 30% zal twijfelen maar vanwege groepsdruk alles doen wat wordt geeist. En die andere 60% zijn bereid hun grote leider overal te volgen zolang ze zelf maar niet hoeven na te denken. In het voor kamp is geen tijd voor liefde en geduld! Daar moet alles direct gaan zoals ze willen, anders gaan we allemaal dood. Voorstanders zijn ook snel boos als je het volgens hen niet begrijpt. Als je met cijfers komt en vraagt hoe het kan dat die niet oplopen komen ze meestal met de vader van een vriend aan, of de oma van een tante die ziek is. De feiten zijn weg voor nu even weg geMSM’t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: