Categorieën
Geen categorie

17 oktober 2020 Nu kan ik blijven zoeken naar mijn gelijk kids, maar dat heeft in dit geval weinig nut.

Zeker in mijn positie ga ik mensen niet snel overtuigen van mijn gelijk. En als ik de waarheid al in pacht had het heeft mij niet ver gebracht, toch? In 1 jaar alles kwijt en 4x vanwege Corona aan de kant gezet als kok, tis geen sinecure, zou best een record kunnen zijn. En jullie kan ik ook niet veel bieden, wat heb je aan een vader die in een Bedford busje uit ‘86 woont.
Nou alles kids! Je zal Willem maar als vader hebben en nu de grootste pispaal van NL zijn omdat je naar je vakantiehuisje wilde vliegen met je gezin. Maar al die hijgende Gutmenschen hier stonden alweer klaar met hun schijnheilige wijsvingertjes. Hoe lang woont Willem nou al in NL? Misschien moet hij de inburgeringscursus gaan volgen zodat hij de volksaard wat beter snapt. Die volksaard om je buren te verklikken, daartoe opgeroepen door je burgermeester. Die volksaard om als een kikker in de pan te blijven zitten terwijl je langzaam gekookt wordt. Gratis tip van mij aan Willem.
Maar ik ga weer BBQ’n, voor jullie en voor mensen zoals moi. Aankomende week ga ik de boel opbouwen en zorgen dat ik jullie wat kan aanbieden. Mocht je volgende week zaterdag in de buurt zijn, dan hebben we de trial, kom je dan ff langs? Gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *