Categorieën
Geen categorie

16 oktober 2020 Het wordt winter lieverds.

Als je dakloos bent is de winter niet je favoriete seizoen, buiten de kou en de vochtigheid (vocht is killing) is het zo ongezellig. Dat vind ik nog het ergste, de straten zijn leeg, geen mooie mensen waar je lekker over kan roddelen, niets van dat. Dik ingepakte, gehaaste, chagrijnige individuen zijn we in de winter. Heel naar.
Nu verwacht ik dat het deze winter wat drukker op straat wordt. Het aantal daklozen begint te stijgen. Wacht maar af op een gegeven moment moet het jullie ook gaan opvallen dan zijn er geen plekken meer waar we ons kunnen verstoppen en dan moeten we wel de straat op. Nu hebben jullie de politie en de BOA’s nog, die zijn erg fel op daklozen. Je wilt als brave burger die rommel niet op straat, daar betaal je geen belasting voor en we zorgen in NL toch goed voor iedereen? Dat ligt iets genuanceerder, sorry, in veel steden is een tekort aan opvang voor dak en thuislozen en door onze wet mag je in de openbare ruimte helemaal niets. Hierdoor ben je net opgejaagd wild, niet in staat de benodigde rust te vinden.
Maar goed nu ben ik niet zomaar een dakloze natuurlijk, ik heb mijn grijze ouwe campertje nog. En die heb ik op een prachtplek staan! Echt helemaal mooi. En daar mag ik BBQ’n voor jullie en voor dak en thuislozen. Blijf lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *