Categorieën
Geen categorie

15 oktober 2020 Ik denk kids dat ik mezelf echt wel kan opgeven voor de Coronaloser van het jaar competitie.

Was ik afgelopen maandag net gestart met mijn nieuwe klus, is het woensdagochtend alweer voorbij. En het was een leuke klus. Ik mocht meehelpen een pretpark om te bouwen voor een Halloween feest. Tijdens het feest zou ik een varken gaan roosteren. Maar gisterenochtend heeft de burgervader besloten ook dit kinderfeestje te torpederen. Voor mij extra k.. want ik mocht op het terrein staan, gratis.
Alles wat plezier geeft, warmte, geluk en liefde is verboden en toch heeft de meerderheid van de mensen het niet in de gaten. We worden systematisch uit elkaar gedreven door angst en verdeeldheid te zaaien. In plaats van te verbinden begint onze premier oorlogstaal uit te slaan. Schuldenaren worden gezocht en snel gevonden, de jongeren en de Corona-ontkenners worden in de MSM volledig gecriminaliseerd. Hoe een land kan veranderen van een redelijk vrije en tolerante gemeenschap in een vijandige en achterdochtige maatschappij. Als iemand dit een jaar geleden had voorspeld wassie keihard uitgelachen.
Voor mij weer een nieuwe uitdaging, zoeken naar een nieuw varken om te roosteren. Binnen 2 weken 2x weggejaagd bij nieuw werk. Het voelt voor mij, op dit moment, alsof ik zelf langzaam geroosterd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *