Categorieën
Geen categorie

14 oktober 2020 Zo lieverds, we zitten bijna in een noodtoestand omdat er iets van 1300 mensen in het ziekenhuis liggen en omdat ze mensen, vanwege een onbetrouwbare test, die niet ziek zijn maar gewoon gezond, als besmettelijk bestempelen.

De horeca gaat nu volledig naar de knoppen. De evenementenbranche was dat al en laten we alle toeleveranciers niet vergeten. We hebben het dan over rond de 1M werknemers. Das ongeveer 1/8ste van alle werkende mensen. Maar we hebben ook ongeveer een miljoen ambtenaren, ruim 1M verpleegsters en dokteren, en nog wat leraren. Die drie samen kom je op 2,5M. Deze voegen niets toe aan ons BNP. Ze maken alleen maar op wat die 1M mensen die in de horeca werken verdienen.
We hadden in NL 2,4M ondernemingen. Daar zit natuurlijk een hoop meuk tussen. Mijn bedrijven bv. Maar daar zitten ook die horecazaken tussen die nu allemaal failliet gaan. Dat betekent dat 400k mensen direct op straat staan. Naast de 200k vanuit de evenementenbranche dus 600k. Nog de toeleveranciers, het toerisme, en de winkeliers die het niet meer uithouden dan kom je op rond de 1M werkelozen extra uit.
Als je nu 1 van de 8 a 9M werkenden bent in NL, waarvan er 2.5M niets aan het BNP bijdragen dan zou ik nu toch een x na gaan denken wat dit allemaal voor gevolgen gaat hebben. Ja voor jou!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *