Categorieën
Geen categorie

12 oktober 2020 Ik heb een leuk weekend gehad kids! En das lang geleden.

Heel veel spelletjes gedaan en er achter gekomen dat ik een ouwe man ben. 1 nachie laat naar bed red ik nog wel maar 2 gaat ‘m niet worden. Ik moest toch echt afhaken. Ik heb samen met wat mensen opgepast op een kat, 1 of ander verschrikkelijk verwend rotbeest van 16 jaar die 2x per dag een pilletje moet. Maar goed daar hoefde ik me niet mee bezig te houden, ik was er vooral voor de inwendige mens.
Na 2 dagen oppassen kwamen de eigenaren van de kat weer terug in hun huis. Zoals altijd sta ik klaar om ze een hand te geven. De man aarzelde even maar gaf me een hand, de vrouw keek me aan of ik melaats was. Nu had ik net 2 dagen in der huis rondgebanjerd. Der wc ondergescheten, in haar bedden gelegen, onder der douche gestaan en haar keuken uitgewoond maar ze gaf me geen hand en we gingen op 1.5 meter zitten, bij mij gaat dan het licht uit.
Hoe komt het toch dat slimme mensen, deze vrouw heeft gestudeerd, goede baan ect, zo totaal de weg kwijt zijn? Al weken, nee maanden, blijven de voorstanders van alle maatregelen roepen dat het volgende week erger gaat worden, maar het gebeurt niet! Er is zelfs onderbezetting! Ik herhaal ONDERBEZETTING in de ziekenhuizen omdat mensen met kanker, hartfalen of een maagzweer niet meer durven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: