Categorieën
Geen categorie

11 oktober 2020 Het gaat helemaal niet goed lieverds.

Kijkend naar de ziekenhuis en de IC opnames. Het aantal mensen wat opgenomen wordt op de IC daalt alweer, daarnaast worden mensen minder ziek en blijft het aantal ziekenhuis opnames ver achter bij de gehoopte prognoses. Alweer 3 weken geleden werd er hier onder mijn stukkie boos gezegd ‘wacht maar af over een week liggen de IC’s weer vol!’ We zijn tot nu toe niet voorbij de 220 gekomen op 1700 bedden. Dus das niet goed kids, we praten hier niet over een lullig griepje (mortaliteit 0.16) maar over COVID-19 waar 0.13% van de mensheid aan overlijd, dit moet beter!
Hoe gaan ze dat doen? Hoe houd je de bevolking bang voor een ziekte waar niemand aan dood gaat. Want bang moeten we blijven! Wereldwijd moeten we in de angstgreep van het virus blijven!
In Kenia wonen 52 miljoen mensen en er zijn er nu ongeveer 750! overleden aan Covid. Het land heeft een zeer jonge bevolking, ze hebben daar geen last van dor hout zoals wij. Toch behoren de maatregelen tegen Covid tot de strengste ter wereld waardoor de toch al zeer zwakke economie volledig is ingestort. Ik zou willen vragen aan al die slimme mensen die mijn stukkie lezen en geloven in deze hoax waarom? Vertel mij waarom ze dit doen in Kenia? Waarom zijn we daar een hongersnood ramp aan het creëren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *