Categorieën
Geen categorie

8 oktober 2020 Mortality rate weer bijgesteld door de WHO kids! 0.13%, griep zit op een mortality rate van 0.16.

Maar we doen het niet voor de doden we doen het voor de zorg en gelukkig weten ze daar met nog geen 1000 zieken op 40.000 bedden de angst er goed in te houden. Ziekenhuizen werken lekker mee want daar krijgen ze geld voor net als Famke. Terwijl het hartstikke goed nieuws is! We hebben bijna groepsimmuniteit bereikt waardoor mensen minder ziek worden en minder snel doodgaan. Ik zeg vlag uit en terug die vrijheden.
Wat zou er dan gebeuren denken jullie? De mortality van Covid is dit jaar in 7 maanden van 3.4 naar 0.13 gegaan. Wat zou er gebeuren met de mensen die de besluiten hebben genomen de afgelopen tijden wereldwijd. Als blijkt dat Covid nou niet zo gevaarlijk is volgend jaar en als er dan kamervragen gesteld zouden mogen gaan worden. Van 3.4 naar 0,13, das niet zomaar een foutje, dan kom je ben ik bang niet weg met de zin ‘met de kennis van nu’.
Iemand schreef twee weken geleden onder mijn stukkie ‘wacht maar af over een week loopt het aantal doden wel op.’ Alsof ze het hoopten. Maar alleen het aantal besmettingen loopt op. Wanneer gaan al die slimme mensen die mijn stukkies lezen weer zelf nadenken? Wanneer verlaten ze het groepsdenken en durven ze weer zelf rond te kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *