Categorieën
Geen categorie

7 oktober 2020 En, lieverds, gisteren het spelletje nog gespeeld met kennissen?

Ik schrok vooral van de lijst welke vrijheden we kwijt zijn. Je kan zeggen kroegen om 10 uur dicht ‘that’s it’ maar ome Jan die er zijn klaverjas cluppie heeft en zijn biljartavondje die verliest veel meer. Als je alle gevolgen van beslissingen meeneemt kan je op 100den vrijheden uitkomen die we kwijt zijn.
Wat het leuke is je kan nog een stapje verder gaan! Pak die lijst er nog eens bij en ga nu met elkaar bekijken welke vrijheid je als eerste terug wilt. Welke als laatste en misschien zijn er wel vrijheden die je helemaal niet terug wilt! Als we er eens 3 nemen: 1. Vrijheid van meningsuiting, 2. Vrijheid om te feesten. 3. Vrijheid om aan te raken. Welke is voor jullie het belangrijkste? Toen ik 16 was wist ik het wel, de laatste! Een dag niet geschuifeld, in die tijd, was een dag niet geleefd. Maar op dit moment is het natuurlijk 1, dat we niet meer kunnen zeggen wat we denken op SM vind ik ongelooflijk. Dat er doelgericht censuur wordt toegepast door op MSM maar 1 geluid te laten horen is verschrikkelijk. Ik ben van de tijd dat een politieke partij een blote vrouw met een koe op de foto zette om campagne te voeren, waar is het mis gegaan.
Dus kijk eens naar die lijst en laat me weten of jij vrijheden kan missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *