Categorieën
Geen categorie

2 oktober 2020 Vandaag moet het gebeuren lieverds, spannend.

Eerst maar ff een kopje thee zetten, dan ff wassen, weer warm worden en op pad. De volgorde is belangrijk het kopje thee helpt bij het warm worden!
Ik sta aan de Kromme Rijn, een prachtige rivier die door de Utrechtse heuvelrug meandert. Ik hou van rivieren, zit in mijn bloed, mijn jeugd. Zo zie je maar hoe belangrijk je jeugd is, daar ligt je referentiekader. Zo denk ik bij het knippen van mijn nagels altijd aan de wijze lessen van Ome Co. Toen ik 8 jaar was knipte hij mijn nagels. We gingen toen met de broers van mijn vader gezamenlijk met vakantie door boten te huren. Ome Co legde precies het verschil uit tussen het knippen van teen en vingernagels en dat is me mijn hele leven bijgebleven. Ik handel nog steeds naar de werkwijze van Ome Co want hij kon het weten, Ome Co had nl zijn EHBO diploma.
De Kromme Rijn wordt prachtig beschreven door een ‘vriend’ op FB. Deze meneer woont er naast en maakt elke ochtend een wandeling langs de Kromme Rijn, maakt foto’s en verteld over zijn avonturen. Ik geniet van zijn taal en woorden die over schoonheid en de kracht van de natuur vertellen . Ik moet zeggen hij heeft gelijk. De rivier is prachtig, maar wel koud.
We gaan ervoor kids, weglopen kan niet meer. Koert de kok kan je niet meer redden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *