Categorieën
Geen categorie

3 oktober 2020 Vinden jullie lieverds dat je als je 3x betrapt wordt voor het overreden van de 1.5 meter regel dat je dan 2 weken de gevangenis in moet?

Dus in de supermarkt wil je een pak melk pakken, iemand anders de yoghurt je komt te dicht bij elkaar, waarschuwing! Je loopt naar het brood, wilt krentenbollen pakken maar die staan naast de appeltaarten waar een wat dikkere mevrouw bij staat. Met 1 arm zou je net bij de krentenbollen kunnen maar dan draait de vrouw zich om. Beng binnen de anderhalve meter, tweede waarschuwing. Je staat na een levensgevaarlijke tocht door de supermarkt bij de kassa, lichtelijk gestresst, nog 1 en dan ga je! Maar dan bedenk je je dat je boter bent vergeten en draait je snel om. De 1.5 meterregel is je weer ontschoten want schielijk omdraaien is natuurlijk levensgevaarlijk. De dikke dame staat achter je en je loopt recht in haar armen. Ze is helemaal in paniek, jij ook, de boa’s bellen direct de politie waarna jij wordt afgevoerd. Na 3x de regels te hebben overtreden ga je 2 weken de gevangenis in, moet je maar beter opletten! In de gevangenis krijg je les in hoe je je beter moet gedragen, tis ook geen gevangenis maar een heropvoedingskamp.
De spoedwet is bijna aangenomen. Dan is dit de realiteit. Ben je kritisch op de spoedwet dan wordt je nu al thuis opgezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *