Categorieën
Geen categorie

1 oktober 2020 De wereld, kids, zoals we die achter ons hebben gelaten komt nooit meer terug.

Wereldleiders hebben besloten dat we het anders gaan doen. Je leest overal dat vrijheden pas op de langere termijn kunnen worden teruggegeven, als het al mogelijk is. Er zijn zelfs wereldleiders die aangeven dat de lockdowns jaren kunnen duren.
Er staat in een RIVM rapport wat ik gisteren aan het lezen was dat er effectief 70 mensen tot nu toe aan Covid zijn overleden in NL. De rest had onderliggende ziektes. 70. Nu heb ik van een oud gewaardeerd lezer begrepen dat we het niet doen voor de doden we doen het om te zorgen dat de ziekenhuizen niet volstromen. Nee kids das niet waar, we doen het om van onze economieën een China 3.0 te maken.
Nu lig ik hier al meer dan 6 maanden elke ochtend een, volgens sommigen, zuurpruimerig verontschuldigend stukkie aan jullie te schrijven, maar dat schiet natuurlijk niet op. Daar hebben jullie helemaal niets aan. Daarnaast zal ik mezelf weer opnieuw moeten gaan uitvinden, twee dagen yoghurt met muesli gaat, hoe dol ik er ook op ben, vervelen. Wat is er mooier lieverds dan vanuit mijn positie te gaan bouwen aan een andere tijd en plaats! Tis wat ambitieus maar waarom niet? Als je niets hebt kan je niets verliezen. Vrijdag trappen we af, niet China 3.0 maar Koert 5.2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *