Categorieën
Geen categorie

25 september 2020 Goedemorgen lieverds, lekker geslapen?

Ik wil jullie uit de grond van mijn hart vragen of jullie je ajb niet willen laten testen. Als je je laat testen gaat jou DNA, dus je genetische code, naar Abu Dhabi en daar testen Abu Dhabinezen of je Corona hebt. In Abu Dhabi krijgen mensen 80 zweepslagen als ze teveel gedronken hebben. In Abu Dhabi worden mensen met regelmaat, op pleinen, opgehangen omdat ze homofiel zijn. In Abu Dhabi geven ze geen moer om mensenrechten maar onze genetische code daar laten controleren is veilig volgens onze minister.
Ik vraag me dan af, hoe komen ze in Abu Dhabi? Er schijnt in Duitsland ook meer dan genoeg testcapaciteit te zijn. En dan ga ik maar ff zoeken.
De testen in NL worden uitgevoerd door een commercieel bedrijf genaamd Saltro, een innovatief diagnostisch onderzoekscentrum en sinds september 2020 onderdeel van Unilabs een in Zwitserland opgericht laboratorium maar ondertussen eigendom van Apax Equity investment. De investeerders in Apax zijn beschermd maar ff zoeken en je komt namen als Blackrock tegen waarvan de eigenaar miljardair is en goede vriendjes met de andere bekende miljardairs.
Waarom dan Abu Dhabi? Nou een sinds september 2020 betrouwbaar zusterbedrijf van Saltro zit daar. Dat komt mooi uit niet? Willen jullie je niet laten testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *