Categorieën
Geen categorie

24 september 2020 Liefde en geduld lieverds, je moet het loslaten. Je moet lief zijn voor jezelf, je er niets van aantrekken.

Denk aan jezelf je hebt er geen invloed op. We zijn in deze wereld alleen maar bezig met onszelf, de rest kan ons gestolen worden. O nee das het leuke van die cursussen die je elke dag kan volgen, zelfhealings cursussen voor de rijkere zweefteefjes, die zeggen dat als je jezelf gevonden hebt kan je de wereld beter aan en dan ben je beter voor de medemens. Dan kan je die ook overtuigen dat je zo lekker in je vel zit doordat je een weekend hebt doorgebracht in een krakkemikkig hutje terwijl je linksdraaiend pompoensap intraveneus kreeg toegediend. En het kost maar €500.
Lief zijn voor mezelf, alleen maar denken aan mezelf, das de raad die ik het meeste krijg. Denk dat ik weer geweld moet gaan gebruiken. Deze mensen snappen er geen niets van.
Maar binnenkort zijn ze van me af. Althans mijn stukkies. Dit wordt de maatschappij als we allemaal alleen maar aan onszelf denken. Als we niet meer geïnteresseerd zijn in wat de ander doet met onze vrijheid en we die gewoon van ons laten afnemen. In NL wordt op een late woensdagnacht even het bericht de wereld ingeslingerd dat onze fijne minister actief censuur gaat invoeren in NL. Als hij vind dat het bericht niet klopt, weg. Dictatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *